Popis
Pro absolventy začátečnického kurzu, kteří chtějí svou zručnost potrénovat a obzory rozšířit, je připraven kurz pro pokročilé, kde už si pohrajete třeba s nigiri a tempurou. Dále také vykouzlíte třeba flambovaného lososa tataki nebo zelenou rolku „green catterpillar“
Kurz pro pokročilé:
- Sake Nigiri – krájení lososa dle japonských zásad
- Green Caterpillar Roll – uromaki s lososem, krémovým sýrem Philladelphia, plátky avokáda,
- křepelčí majonézou a kaviárem tobiko
- Tempura New Style Roll – křupavá smažená rolka s krabím krémem, avokádem, okurkou doplněna kořením togarashi a mongo a teriyaki omáčkou
- Smoky Salmon Roll – uromaki s opečeným/tataki lososem, zjemněným krémovým sýrem, zeleninou a uzeným lososem, teriyaki omáčka a sezam
- Pink Lady Roll – uromaki s krevetí tempurou, japonskou majonézou, krabím krémem nebo plátky zázvoru s domácími dresink
Kurzem vás provede Štěpán Návrat, šéfkuchař a majitel Café Buddha a jeho tým.
Štěpán Návrat je executive chef Café Buddha a zážitkové restaurace Benjamin. Jídla se učil připravovat přímo v Saigonu, Bangkoku, Phuketu a v malých vesničkách Chiang Rai při svých asijských toulkách. Později působil ve vyhlášených restauracích Bangkok a Cafe Buddha pod zkušenou kuchařkou Sofii Smith, která své umění předvádí právě v Café Buddha Balbínova, v minulosti Le Patio, Angel a Angel Café. Působil také pod thajskou babičkou Ratanou Phomprasit, která své umění předváděla právě v Bangkoku, Modrém Zubu, Noi nebo Občanské Plovárně. Nyní Štěpán Návrat získal doporučení od Michelinského bedekru v restauraci Benjamin, fine dining, Norská 14, Praha 10.
V ceně kurzu je školení v délce 2-2,5 hodin, použité suroviny
Místo: Norská 14, Praha 10 v Café Buddha
Platnost poukazu je 6 měsíců od zakoupení.
Recenze
Zatím zde nejsou žádné recenze.