Kurz pečení křehkých francouzských koláčů a tartaletek, slaný karamel a Lemon curd
2.500,00 Kč
Chcete se naučit péct francouzské křehké koláče – sladké i slané, tartaletky a atraktivní náplně? Pak pro Vás je určen tento kurz.
Popis
Přijd’te se naučit péct oblíbené francouzské koláče, quiche a tartaletky a strávit příjemné chvíle v domácím prostředí chalupy s výhledem na Boubín. Každý účastník získá certifikát o jeho absolvování. Na kurzu budeme ochutnávat co upečeme a uvaříme. Zbylé vlastnoručně upečené dobroty si odnesete s sebou domů.
Kurz se koná v překrásném prostředí ve známých Hošticích v roubenné chaloupce. Zahoďte stres a povinnosti, odměňte se tímto kurzem, u kterého opravdu vypnete a navíc se naučíte péct dobroty, se kterými okouzlíte nejednu návštěvu.
Co přesně budeme péct?
- francouzský křehký hruškový koláč
- dva slané quiche dle aktuální nabídky čerstvé zeleniny
- máslové tartaletky
- náplně do tartaletek – slaný karamel, Lemon curd a čokoládová ganache
V ceně kurzu:
- veškerý materiál (upečené dorty si odneste s sebou domů)
- zapůjčení pomůcek na pečení
- občerstvení
Co si vzít s sebou:
- pohodlné oblečení
- domácí obuv
- dobrou náladu 🙂
O lektorce Katce:
„Dříve manažerka z Prahy, dnes jihočeská královna dortů“, tak tohle o mne napsali v časopisu Apetit v roce 2017. A vlastně měli zčásti pravdu, jen nepeču pouze dorty 🙂 Po narození syna a jeho zdravotních komplikacích, jsme se odstěhovali z Prahy na venkov. Potřebovala jsem nějakou seberealizaci a tak jsem začala jen tak pro radost s pečením pro rodinu, pak následovaly lokální foodfestivaly a dnes dodávám pravidelně francouzské sladkosti do malého pekařství a restaurace. Právě díky spokojeným zákazníkům vznikl nápad na kurzy pečení.
- Místo konání: Hoštice u Volyně 49, 387 01 Hoštice
- Délka kurzu: 13,30 – cca 18,00
- Kurz se koná v pravidelně vypsaných termínech, nejčastěji v sobotu.
Platnost poukazu je 6 měsíců od zakoupení.
Z důvodu dovolené neposíláme fyzické dárkové vouchery do 14.7.2024. Děkujeme za pochopení.
Kateřina Fialová
„Dříve manažerka z Prahy, dnes jihočeská královna dortů”. Tohle o Kateřině Fialové napsali v časopisu Apetit v roce 2017. A vlastně měli zčásti pravdu, jen nepeče pouze dorty . Aktuálně dodává pravidelně francouzské sladkosti do malého pekařství a restaurace. Právě díky spokojeným zákazníkům vznikl i nápad na kurzy pečení, které ho se může obdarovaná účastnit.
Recenze
Další informace
Místo | |
---|---|
Určeno pro typ ženy | Fanynku dobrého jídla a vaření, Kreativní duši, Vhodné i pro děti |
Příležitost | narozeniny, potěšit jen tak, kulatiny, výročí |
Vhodné pro | přítelkyni, maminku, babičku, kamarádku, kolegyni |
1 recenze Kurz pečení křehkých francouzských koláčů a tartaletek, slaný karamel a Lemon curd
Pro přidávání recenzí se musíte nejdříve přihlásit.
účastnice kurzu –
Hodnocení od Ivety – účastnice rodinného kurzu
Chcete strávit super odpoledne s příjemnou, bezprostřední a upřímnou „holkou“, která si na nic nehraje a peče s vášní sobě vlastní? Získat cenné rady, umíchat si své vlastní těsto, s napětím čekat u trouby, jestli nebude „špatná noha“ (ten termín se mi strááášně líbí! 😉 a pak si je sami naplnit a odvést domů? Pak určitě jeďte na kurz ke Katce do jihočeských Hoštic! Bonusem je krásně a účelně zařízená kuchyně s nádherným výhledem na Šumavu, která způsobí, že minimálně den budete toužit po té samé. 😉
Každopádně, až tohle absolvujete, budete vědět jak na to, budete plné energie a odhodlání to zkusit a v záloze máte „přítele na telefonu“ = Katku, kdyby se Vám náhodou nedařilo. Neváhejte a jděte do toho, my byly nadšené!
Katce ještě jednou velký dík a těšíme se na další kurz!
Boženka, Iveta, Alena, Romana