Popis
Jak si gurmán představuje Vietnam? Jako zemi s loukami citronové trávy a řekami rybí omáčky.
Přijďte do Café Buddha v Norské ulici objevit Vietnam. Nebo ještě lépe: vietnamskou kuchyni. Gurmán, cestovatel, šéfkuchař a majitel Štěpán Návrat, šéfkuchař Benjamin či Radek Jakubec vás provedou těmi nejbláznivějšími uličkami Saigonu a Sapy a naučí vás připravit menu o 4 chodech. Vařit budete ve skupině 8–12 účastníků.
Jaká jídla budete připravovat?
Vietnamská jídla jsou pestrá a výrazná. Mají málo tuků a hodně sacharidů, takže lahodí i vyznavačům zdravého životního stylu.
- Vietnamese Prawn summer rolls (letní nesmažený závitek s krevetami, bylinkami a nudlemi)
- Bun cha(grilovaný vepřový bůček s nudlemi, bylinkami a zálivkou nouc cham)
- Pho bo (vývar pro přípravu polévek Pho s nudlemi, masem a zeleninou)
- Nuoc cham sauce(omáčka používaná do většiny vietnamských jídel)
- Vietnamská káva Trung Nguyen pražená na másle
O lektorovi šéfkuchaři:
Štěpán Návrat je executive chef Café Buddha a zážitkové restaurace Benjamin. Jídla se učil připravovat přímo v Saigonu, Bangkoku, Phuketu a v malých vesničkách Chiang Rai při svých asijských toulkách. Později působil ve vyhlášených restauracích Bangkok a Cafe Buddha pod zkušenou kuchařkou Sofii Smith, která své umění předvádí právě v Café Buddha Balbínova, v minulosti Le Patio, Angel a Angel Café. Působil také pod thajskou babičkou Ratanou Phomprasit, která své umění předváděla právě v Bangkoku, Modrém Zubu, Noi nebo Občanské Plovárně. Nyní Štěpán Návrat získal doporučení od Michelinského bedekru v restauraci Benjamin, fine dining, Norská 14, Praha 10.
Místo:
Norská 14, Praha 10 v Café Buddha
Platnost poukazu je 6 měsíců od zakoupení.
Recenze
Zatím zde nejsou žádné recenze.