Popis
Jak se nazývá dávka kávy, na kterou ráno nebyl čas a člověk ji nutně potřebuje? Depresso.
Jaký je postup přípravy dobrého espressa a co všechno má na jeho výslednou chuť vliv? Jak našlehat mléko, kterým půjde do šálku kreslit? A je vůbec ve šlehání mezi mlékem kravským a alternativním rozdíl? To vše se dozvíte na baristickém kurzu pro začátečníky i pokročilé. Pronikněte do světa upražených zrníček a syčící páry, a to i od úplných základů a bez předchozích zkušeností. Vášeň i dobrá nálada budou naprosto stačit.
Tip: Tohoto kurzu se může zúčastnit až 6 účastníků. Řekněte svým kamarádům, s nimiž kavárny rádi navštěvujete, naházejte si vouchery do košíků a užijte si společný den u šálku dobré kávy – tentokrát však z druhé strany kávovaru.
A pokud už základní znalosti máte, navštivte kurz latte art pro mírně pokročilé, kde si techniky kreslení našlehaným mlékem osvojíte. Naučíte se, jak jemnými pohyby zápěstím a správným načasováním nakreslit srdíčko nebo rozetku s několika lístky.
Platnost poukazu je 6 měsíců od zakoupení.
Dita Hanudelová
Kurzem vás provede milovnice kávy, profesionální baristka a latté art umělkyně Dita. Stala se baristkou se specializací na latté art. Už 20 let pracuje v gastronomi v oboru baristiky, zkouší nové trendy nápady v oblasti kávy. Své zkušenosti a znalosti nasbírala na několika kurzech, které absolvovala u České barmanské asociace, při vedení několika podniků i realizaci vlastního projektu. Napsala knihu Barista story.
Termíny
- dle dohody
Recenze
Zatím zde nejsou žádné recenze.